loading
  • Az enteriőrt a lenyűgöző, új Pure Panel nagyfelületű kijelzői uralják
  • Csak a menethelyzetnek megfelelő, igazán fontos információk jelennek meg

Rüsselsheim. A Mokka következő generációja tisztán és bátran mutatja meg, milyenek lesznek a 2020-as évek új Opeljei: letisztultak, precízek, lényegre törők. Az Opel dizájnfőnöke, Mark Adams, és csapata egyszerre világos és magabiztosan erőteljes filozófiát fejlesztett ki a karakteres, németes formavilág mellé. Ez a filozófia határozza meg a Mokka következő generációjának belső terét és külsejét is. A vezető tekintete a csúcstechnikájú, teljesen digitális, ugyanakkor a lényegre összpontosító, és ennek megfelelően redukált Pure Panel műszerfalra esik.

„Az új Mokkával kapják meg vevőink első ízben az Opel Pure Panelt. Nagyfelületű, a vízszintes információs felületbe simán beillesztett nagy kijelzők, minimális számú kezelőgomb és világos, a lényegre összpontosító digitális információk teszik teljessé az autózás élményét“, mondta az Opel dizájnfőnöke, Mark Adams, az új vezetőtérről.

A széles képernyőkre tagolt Opel Pure Panel fölöslegessé teszi a sok gombot és kapcsolót. A legújabb digitális technikát és a döntő fontosságú információkat bocsátja a vezető rendelkezésére – például az elektromos Mokka akkumulátorának energiagazdálkodásáról –, félretolva mindenféle zavaró optikai ingert. A gombok és a kapcsolók számának minimumra csökkentése a digitális megjelenítés előnyeit kapcsolja össze a teljesen ösztönszerű kezeléssel, anélkül, hogy almenükben kellene bolyongani. Az új Mokka Pure Panelje hatásosan mutatja meg, hogyan teszi egyszerűbbé vevőinek életét az Opel, innovatív technikával.

Ugrás az oldal tetejére